Mothers retreat

Et MOTHER’S RETREAT tilbyder dig en lille pause, med dage der flyder, uden at du har ansvar for noget som helst andet, end at prioritere dig selv, nyde selskabet med andre kvinder og bare sige ja tak, til al den forkælelse vi har arrangeret for jer.

I et liv med små eller større poder, så er tid til sig selv ofte lig med stjålne øjeblikke – eller en akrobatisk jongleren med kalenderaftaler – inden man får en chance for at lande bare lidt i sig selv. Og uafbrudt forkælelse eller fordybelse bliver det måske sjældent til.

Vores charmerende retreats ligger alle lidt uden for alfarvej – men ikke længere væk, end at du ikke skal bruge for lang tid på transport.
Der er selvfølgelig fuld forplejning, så ingen køkkentjans til jer. Morgenerne er stille og du spiser, når det passer dig. Frokosten er planlagt efter dagsprogrammet, og til middag samles vi om skøn mad og vin, og her kan der være dækket op på alt fra rustikke langborde i riddersale, til picnic-tæpper på stranden ved solnedgang.

Alt efter årstid, sted og turens længde, så er der aktiviteter som mindre vandreture, yoga eller meditation. Det kan også være dagen byder på en overraskelse – og helt sikkert så byder den altid på tid til nærvær og forkælelse.

Det er selvfølgelig op til dig om du vil deltage i alle dagens programpunkter. Måske vil du hellere bare finde en plads i skyggen (eller foran pejsen) for dig selv, med en længe udsat bog – eller bare nyde en stund fyldt med absolut unyttighed. 

Du kan både deltage i vores retreats alene eller sammen med nogle af dine veninder.
Vores grupper er små (12-16 personer), men kan I selv samle en gruppe kvinder, så arrangerer vi gerne en tur for jer, udover det vi har fastlagt i vores program.

Rejs med andre kvinder og Ladies Only

Rejser – Mothers Retreat

Få unikke oplevelser med Ladies Only på Häckeberga Slott i Sverige

Häckeberga Slott, Sverige

Et unikt ophold i fantastiske omgivelser – både inde i slottet og i den grad udenfor. Nyd særlige oplevelser og mad i særklasse. Perfekt for jer, som ønsker forkælelse i fred og ro.

Skåne, Sverige

Mothers Retreat

Kontakt os for ophold

Rörbäck Forest Retreat, Sverige

Rörbäck Forest Retreat

På Rörbäck har vi det hele for os selv. Skoven, bækken, husene. Tiden. Nyd et ophold med eller uden kok. Lad “husfruen” forkæle jer, tag ud på fantastiske oplevelser, hop i poolen eller den skønne bæk.

Halland, Sverige

Mothers Retreat

Kontakt os for ophold

Book dit næste eventyr

Udfyld formularen og vi kontakter dig for en snak omkring dine ønsker til rejsen.

10 + 3 =