Travel Mates

Vores grupperejser kalder vi for “Travel Mates”.
Her har vi håndplukket skønne rejsemål, og krydret dagene med gode oplevelser. Du kan deltage alene, med din søster, veninde eller kollega – uanset, hvad du vælger, så er fællesskabet i fokus.

Måske er der en destination, du altid har haft på din bucketlist? Eller du har ladet dig lokke af noget helt nyt, noget du egentlig aldrig havde forestillet dig som et sted du ville rejse hen? Men nu skal det være – drømmene skal hjælpes lidt på vej, livet leves og du skal af sted …

Vores indre eventyrer står måske tit parat med kufferten pakket, klar at tage af sted til både nære og fjerne himmelstrøg. Men at drage ud i verdenen alene, eller bare et par stykker sammen, er måske ikke et ideelt match med alt det, vi gerne vil opleve, når vi rejser ud.

Hos Ladies Only tilrettelægger vi rejser for små, eksklusive grupper* af kvinder, til steder vi skarpt har kurateret til at kunne skabe de bedste rammer for et hyggeligt og sjovt fællesskab, gode oplevelser, nye indsigter og lækker, lokal mad – men også tid til ro og refleksion.

Alle de steder, vi gerne vil vise jer, ligger en smule uden for alfarvej, men hvor der selvfølgelig er trygt at færdes, og hvor vores guide tager teten på de mange gode oplevelser vi har planlagt for jer.
Omgivelserne og hotellerne er charmerende og vi tør love jer, at vi altid møder mennesker på vores vej, som har meget på hjertet og giver jer spændende fortællinger, at tage med hjem.

Og her må vi også melde klart ud:

Vi er vilde med underspillet luksus, så glæd dig til altid at blive forkælet og overrasket.

Find inspiration her på siden og hold øje med vores nyeste program. Det er små hold vi sender af sted, så derfor kan de hurtigt blive fyldt op.

*vores grupper er på mellem 10-16 kvinder samt en guide fra Ladies Only

Nyd oplevelser sammen med dine veninder, andre kvinder og Ladies Only

Rejser – Travelmates

Oplev mesterværker under rejsen til Andalusien i Spanien

Fascinerende Andalusien

Rejsen til Andalusien i Spanien byder på solrige dage med oplevelser, mauriske mesterværker, idylliske landsbyer, strande, bjerge og lækker tapas. Få inspiration her.

Spanien

Grupperejse - Åben

Bliv skrevet op til rejsen til Andalusien

9 + 3 =

Vidunderlige Masseria Cimino, Italien

Masseria Cimino – Puglia, Italien

Midt i et bølgende landskab, som skabt til nærvær og oplevelser, ligger den fantastiske gård Masseria Cimino. Nyd “la dolce vita” i samvær med andre kvinder.

Puglia, Italien

Grupperejse - Åben

Bliv skrevet op til rejsen til Italien

2 + 7 =

Edinburgh Castle, Skotland

Golf og selvforkælelse i Skotland

Tag med til Skotland og få fantastiske oplevelser. Fra luksushotel og “hidden gems” i Endinburgh til golfbaner, spa og vidunderlig natur i Archerfield.

Skotland

Grupperejse - Åben

Bliv skrevet op til rejsen til Skotland

12 + 4 =

Rejs til Marokko sammen med Ladies Only

Marokko – unik rejse for kvinder

Oplev 1001 nats eventyr i Marokko, hvor turen krydres med særlige oplevelser, livlige markeder og vidunderlig mad. Vi bor på en unik riad midt i medinaen.

Marrakech, Marokko

Grupperejse - Åben

Bliv skrevet op til rejsen til Marokko

4 + 13 =

Bhutan - den bedste rejse med Ladies Only

Kongerigets mange facetter

Kongeriget i Himalayabjergene værner om traditioner og kultur, og er rig på overdådig natur og fascinerende kultur. Glæd dig til 10 dage med unikke oplevelser.

Bhutan

Grupperejse - Åben

Bliv skrevet op til rejsen til Bhutan

6 + 14 =

Porto, Portugal

Porto og den nordlige region

En oplevelsesrig rejse til Portugal med udflugter, byvandring, tapas, middage med skønne vine, portvinssmagning og komtessens vidunderlige boutiquehotel.

Portugal

Grupperejse - Åben

Bliv skrevet op til rejsen til Portugal

9 + 12 =

Book dit næste eventyr

Udfyld formularen og vi kontakter dig for en snak omkring dine ønsker til rejsen.

14 + 3 =