Om Ladies Only

Hos LADIES ONLY synes vi det kan noget helt særligt når vi som kvinder rejser sammen. Vores måde at se verdenen på og lade os inspirere, begejstres og bevæges (røres) af mennesker og steder har nok sit helt eget genetiske afsæt…

“Gennem årene hos Discovery Travel og Peacock Travel er der mange kvinder der har spurgt mig, om vi arrangerede pigeture. Flere af disse kvinder var singler, enker – eller kvinder, der havde et ønske om at opleve nye rejsemål – og som samtidig ønskede sig rejsekammerater at dele oplevelserne med og ikke mindst trygheden ved at rejse sammen.

Da jeg selv, for nogle år siden, mistede min mand, så mistede jeg samtidig mit livs rejsekammerat. Hvem skulle jeg nu planlægge, dele – og mindes – den store verdens mange eventyrlige steder og oplevelser med.

Covid satte i mellemtiden et stop for mine tanker om at rejse ud. Men en god veninde tog mig under armen og fortalte begejstret om alle de fantastiske oplevelser der findes her i vores eget dronningerige.
Vi pakkede bilen og drog afsted, til uopdagede steder og uforglemmelige dage – samtidig med at vi i lange samtaler talte om, hvad det er vi som kvinder ønsker os – og oplever – når vi rejser sammen.
Vi kom frem til at vi ville det hele, helst lidt af hvert. Gerne toppet med lækkerhed og forkælelse! Afsted i små grupper, til autentiske steder og hoteller, og gerne lidt uden for alfarvej.

Med natur, kultur og bevægelse på programmet, men også bare at kunne sætte verdenen udenfor på pause og samles i berigende snak og forløsende grin, med bobler på glas og enkel, lækker og lokal mad på tallerkenen.

Tanker blev til handling, og nu har vi skabt et nyt rejsekoncept. Det kalder vi Ladies Only.
Det er et nyt univers, men skabt på baggrund af mange års erfaring som rejsearrangører.
Så på den måde er det ikke nyt for os, at sende jer afsted til unikke steder og oplevelser – men vi har gjort os umage for altid at tænke en særlig kvinde signatur ind i rejsen, helt ned i detaljen.

Jeg og teamet hos Ladies Only glæder os til at sende jer ud i verdenen.”

Estelle Torp, Ladies Only

Estelle Torp

CEO & Ejer

Estelle er en af pionererne

Med sin internationale baggrund, både privat og i karrieren,  grundlagde Estelle i 1995, som en af de første inden for luksusrejse segmentet i Danmark, Discovery Travel – og i 2002 opkøbte hun Peacock Travel, som derefter blev en del af rejse konceptet “World of Exclusive Difference”.

Estelle er drevet af, at finde ind til det unikke. Med det som udgangspunkt kuraterer hun og hendes team destinationer, hoteller og oplevelser, tilføjer det underspillede luksuriøse og sørger for at servicen altid er i top.

Sanne Kok Feier, Ladies Only

Sanne Kok Feier

PA/Administration

En drøm gik i opfyldelse

Sannes altoverskyggende passion er at rejse. Hun rejser ved enhver lejlighed, der byder sig, og hun har allerede set det meste af verden – alene, med venner og sin familie. Derfor var det en drøm, der gik i opfyldelse, da Sanne i 2019 kunne skifte en lang karriere i bankverdenen ud med en stilling hos os som PA for vores CEO, Estelle Torp, og hun er i dag en uundværlig del af Ladies Only teamet

Sannes lyst til at opleve og udforske verden gør at hun altid har en god historie og et diskret tip til enhver destination, og hun er umætteligt nysgerrig på verden. Som hun selv siger: “Når andre læser dameblade, læser jeg rejsebrochurer.” Det kommer både os og jer til gode, for hun bidrager altid gerne, når vi hjælper jer med at planlægge drømmerejsen.

Dorrit Elmquist, Ladies Only

Dorrit Elmquist

Brand- og Event Manager

Ladies Onlys kreative hjerne

Dorrit har altid arbejdet med idé- og konceptudvikling inden for livsstilsbranchen. Udover flere bogudgivelser har hun været kreativ og strategisk konsulent for kunder som Slots- og Kulturstyrelsen og for flere, både etablerede og nystartede danske designvirksomheder, mens hun samtidig flittigt har produceret artikler til både danske og udenlandske magasiner.

Kreative processer er Dorrits speciale, og der er aldrig langt fra idé til handling når hun arbejder med egne eller kunders projekter. Og med et stort og veletableret netværk omkring sig er hun altid frisk på at finde utraditionelle løsninger til både store og små projekter. 

Book dit næste eventyr

Udfyld formularen og vi kontakter dig for en snak omkring dine ønsker til rejsen.

5 + 2 =