Rejser

Her kan du se oversigten over alle vores rejser for den kommende sæson.

Hvor vil du rejse hen?

Rejser til Spanien

Mangfoldighed, natur og seværdigheder i Spanien

Oplev tilbagelænet livsstil, solrigt klima, imponerende seværdigheder, kultur og historie i det populære Spanien. Kendt og elsket af mange for nogle af Europas smukkeste strande til den storslåede natur, spændende arkitektur og ikke mindste det spanske køkken, som byder på noget af det bedste i området omkring Middelhavet.

Spanien spænder bredt – fra Middelhavsøerne Mallorca og Ibiza og De Kanariske Øer til den uberørte natur ved Andalusiens kyst til de livlige byer Madrid, Bilbao og Barcelona.

Oplev Andalusien med Ladies Only

Andalusien

Spanien

Rejsen til Andalusien bringer os til Malagas smukke bagland, hvor vi indkvarterer os i Garden of Lemons, drevet af den danske duo Ingo & Henrik. De vil under hele opholdet forkæle os med lokale fortællinger og rundtvisninger i nærområdet, magiske hjemmelavede måltider- og ikke mindst et sjældent og charmerende værtskab. Vi skal også opleve en bevægende flamenco koncert, som arrangeres særligt for os under den andalusiske stjernehimmel.

Rejsens kulturelle højdepunkt er et besøg til den historiske og fascinerende by Alhambra – en helt unik oplevelse, hvor vi bliver guidet rundt i de maleriske omgivelser, efterfulgt af en herlig frokost i Granada.

Se inspirationsfolder og pris >>

Travel Mates (åben grupperejse)

12. - 16. marts 2024

Bliv skrevet op til rejsen til Andalusien

7 + 14 =

Rejser til Italien

Oplev ”la dolce vita” – det søde liv i Italien.

Gå på opdagelse på lokale markeder og i dybden i det omfattende italienske køkken.
Find ind til lidenskabelig kultur og ud i bølgende landskaber.

Det er i Italien du finder en overflod af kulturelle skatte, intense madtraditioner,
historiske monumenter, gyldne strande, vilde naturreservater og et passioneret folkefærd med sans for det gode liv.

Hvad enten du er til den aktive side, livsnyderen eller foretrækker oplevelser ud over det sædvanlige, så er Italien det helt perfekte sted.

Nyd Masseria Cimino i Italien sammen med Ladies Only

Masseria Cimino

PUGLIA, ITALIEN
Midt i et bølgende landskab, omgivet af frugtbar landbrugsjord, vinmarker og gamle olivenlunde, ligger Masseria Cimino. En charmerende, hvidkalket gård, hvor nænsom renovering er udført med den største respekt for gårdens historie, inviterer til ophold ud over det sædvanlige.

Travelmates (åben grupperejse)

Maj 2024

Bliv skrevet op til rejsen til Puglia

14 + 5 =

Rejser til Marokko

Landet, der byder på hele paletten!

Marokko er velsignet med en fascinerende natur med ørken og dale, smukke strande og indbydende hav. Og de majestætiske Atlasbjerge, der gemmer på natur og dyreliv i særklasse.

Oplev det eksotiske og eventyrlige Marokko på en rejse, der bringer dig til farverige markeder, imponerende paladser, frodige oaser, berbiske bjerglandsbyer og fortryllende naturscenerier.

Kvinde i Medinaen i Marrakech, Marokko

Marokko – unik rejse for kvinder

Marrakech, Marokko

Oplev 1001 nats eventyr! Rejs til Marokko og oplev bl.a. Marrakech sammen med andre kvinder. En rejse fyldt med oplevelser man sjældent finder frem til, når man rejser på egen hånd.

Du vil opleve magiske måltider, vidunderlig riad, farverig medina og minderige seværdigheder.

Men også noget vi ikke fortæller dig om på forhånd. Det skal jo være magisk…

Travel Mates (åben grupperejse)

2024

Bliv skrevet op til rejsen til Marokko

1 + 14 =

Rejser til Skotland

Skotland – en skattekiste fyldt med eventyrlige oplevelser

Det er et hjertevarmt folkefærd, der byder velkommen med stolte traditioner, klan-romantik, dramatisk højland og eventyrlige slotte.
Og det er whisky, nationalskjalde, tartankilte og historiske byer i skøn harmoni med moderne kunst, et sprudlende natteliv, modebutikker og spændende arkitektur.

Skotland er en værdig kandidat for rejsende, der efterlyser natur og oplevelser i Europa.

Edinburgh Castle, Skotland

Golf og selvforkælelse i Skotland

Edinburgh og Archerfield

Rejs med en lille kreds af kvinder til Skotland og særlige oplevelser krydret med selvforkælelse og golf. Fra luksushotel og “hidden gems” i pulserende Edinburgh til golfbaner, fantastisk lodge, spa og vidunderlig natur i Archerfield.
Skal du med?

Travelmates (åben grupperejse)

Juni 2024

Bliv skrevet op til rejsen til Skotland

7 + 14 =

Rejser til Bhutan

Det lille kongedømme er indbegrebet af et ægte Shangri La.

Det er drømmen om Himalaya, når det er bedst. Autentisk og ægte.
Det er ”tordendragens land”, hvor tibetansk buddhisme er omdrejningspunktet, som værner om traditioner og værdier.

I Bhutan er du sikret oplevelser, mystik og magi, der er de færreste forundt.
Fra majestætiske, sneklædte bjergtinder og ikoniske tempelkomplekser til uberørte urskove og fabelagtige udsigter.

Vi glæder os til at præsentere oplevelser i særklasse i eventyrlige Bhutan. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så vil du være blandt de første, der får besked om datoen for rejsen til Bhutan.

Oplev et anderledes Bhutan på rejse med Ladies Only

Kongerigets mange facetter

Bhutan

I Ladies Only planlægger vi en fantastisk rejse til Bhutan i 2023. I det lille kongerige i Himalayabjergene, der værner om traditioner og kultur, er rig på overdådig natur og fascinerende kultur. Befolkningen er buddhister, og størstedelen lever meget traditionelt. Det bliver en rejse dybt forankret i landets levevis og overbevisning om: “At buddhisme er at leve bedre, at dø bedre og at genfødes bedre”.

Travelmates & Best Friends

Efteråret 2024

Bliv skrevet op til rejsen til Bhutan

4 + 2 =

Rejser til Portugal

Portugal – kontrasternes land

Der er mange gode grunde til at opleve Portugal – landet, der favner bredt – lige fra de imponerende strande ved Algarve-kysten i syd, de velsmagende portvine ved Porto og den storslåede natur i nord til Lissabons unikke atmosfære, kystens idylliske byer og Madeiras særlige fauna.

Pige på trapper i byen Porto, Portugal

Porto og den nordlige region

Portugal

Rejsen begynder med et berigende døgn i det charmerende Porto ved Douro-floden, efterfulgt af afslappende dage i det smukke vinlandskab på herregården Casa de Quintã, et yndigt boutique hotel, hvor komtesse Maria er vores værtinde. Vi besøger nogle af det nordlige Portugals mest charmerende seværdigheder, bl.a. ved byvandring i Porto og et besøg i landets tidligere hovedstad Guimaraes.

Der bliver også tid til at fordybe sig i de skønne omgivelser på Casa De Quintã, hvor vi får indsigt i det lokale køkken, spiser en festmiddag i magiske omgivelser og slapper af i den smukke have og ved poolen.

Travel Mates (åben grupperejse)

2024

Bliv skrevet op til rejsen til Portugal

9 + 13 =