Best friends

Vores privat arrangerede rejser kalder vi for “Best Friends”.
Her designer vi oplevelser til dig og dine veninder – men også til jer, der i jeres virksomhed eller netværk, ønsker helt unikke rammer for et kombineret rejse- og arbejds event.

Vi kender alle den der særlige energi, der opstår når vi er sammen med best friends – de kvinder der betyder mest for os.

Det kan være når alle bedsteveninderne samles i en sluttet kreds, men også når vi lidt længere ude i vennekredsen eller netværket møder kvinder der bare har den der særlige energi som altid løfter og inspirerer.

De møder kan vi heldigvis få mange af i vores hverdag. Men hvad nu, hvis vi investerede i, at få en helt unik oplevelse sammen. Tid sammen. På en rejse hvor samhørigheden, latteren og omsorgen er grundsubstansen, men hvor scenen er sat under helt andre himmelstrøg og krydret med et drys af eventyr. Og hvor tiden ikke er helt så flygtig som den måske plejer at være.

Vores rejseforslag her på siden er dem vi ved vil give jer en helt særlig oplevelse. Men alt kan selvfølgelig tilpasses til jeres behov – og skal vi skabe noget helt udfra jeres egne ønsker, så kan vi også det.

I skal bare sætte holdet og krydse tiden af i kalenderen, resten tager vi os af.

Lad os mødes og tale om, hvordan vi får arrangeret en rejse som vil give jer en uforglemmelig oplevelse sammen.

Hos Ladies Only kender vi de steder, hvor jeres fællesskab får de bedste rammer. Altid lidt væk fra alfarvej og med masser af lokal charme. Nogle af vores forslag er mest til afslapning og varme. Andre kalder på globetrotteren i os.

Men uanset hvor I vil hen, så er det altid rejser med indbygget forkælelse. For vi ved, at det er livsnydere vi sender afsted.

Samvær, oplevelser og hygge sammen med andre kvinder på rejser med Ladies Only

Rejser – Best friends

Vidunderlige Masseria Cimino, Italien

En oase i Italien

Masseria Cimino ligger midt i et bølgende landskab. Fra gården arrangerer vi bl.a. pastakursus, vinsmagning, særlige spisesteder og unikke oplevelser med unik transport!

Puglia, Italien

Privat grupperejse

Kontakt os for privat arrangeret rejse til Italien

Porto, Portugal

Vidunderlige Porto

En lille perle ved Douro-floden med en gammel charmerende bydel, pastelfarvede huse, blåhvide kakler, god mad og naturligvis fantastisk portvin.

Portugal

Privat grupperejse

Kontakt os for privat arrangeret rejse til Porto

Oplev Marokko med Ladies Only

Marokko – 1001 nats eventyr

Måske vil I bo i et palads i Marrakesh eller på et retreat i Atlasbjergene? Kombineret med afslapning ved smuk sandstrand eller besøg hos berberfamilie?

Marokko

Privat grupperejse

Kontakt os for privat arrangeret rejse til Marokko

Bhutan - den bedste rejse med Ladies Only

Bhutan – det magiske kongerige

Kendt af mange. Besøgt af få. Et kongerige, der værner om kultur og traditioner og som hjertens gerne deler ud af det. I Bhutan er du sikret oplevelser, mystik og magi, der er de færreste forundt.

Bhutan

Privat grupperejse

Kontakt os for privat arrangeret rejse til Bhutan

Særlige oplevelser får du med veninderne i Skotland

Skattekisten Skotland

Skotterne er et hjertevarmt folkefærd, der byder velkommen med stolte traditioner, klan-romantik, dramatisk højland og eventyrlige slotte. Men, Skotland har så meget andet at byde på.

Skotland

Privat grupperejse

Kontakt os for privat arrangeret rejse til Skotland

Oplev Sri Lanka med Ladies Only

Sri Lanka når det er bedst

Hvaler, hellige templer, tropisk regnskov, smukke strande, elefanter, gadekøkkener, kongebyer og smukke retreats i særlig natur. Sri Lanka er en paradisø med kulturskatte i særklasse.

Sri Lanka

Privat grupperejse

Kontakt os for privat arrangeret rejse til Sri Lanka

Book dit næste eventyr

Udfyld formularen og vi kontakter dig for en snak omkring dine ønsker til rejsen.

10 + 3 =