Edinburgh og Archerfield

Skotland

Ladies Only har skræddersyet en oplevelsesrig rejse til Skotland, hvor du sammen med andre kvinder kommer til at opleve et festligt døgn i Edinburgh og skønne golfdage på det velrenommerede Archerfield.

Detaljer for rejsen

Kimpton Charlotte Square Hotel i Edinburgh, SkotlandKIMPTON CHARLOTTE SQUARE HOTEL, EDINBURGH
Midt i den charmerende bydel New Town og perfekt placeret til let at kunne udforske Edinburgh ligger Kimpton Charlotte Square Hotel.

Bag murene til dette smukke georgianske hus finder I et hotel med både kant og klasse.

Her er alt baseret på kendte, klassiske dyder, men i en fantastik nyfortolkning både i stil og ånd,  der gør at et ophold her bliver en lille rejse i sig selv.

 

 

Archerfield House, SkotlandARCHERFIELD HOUSE, DIRLETON
I det smukke landskab finder man et helt privat univers af skotsk luksus. Med det smukke hovedhus og de charmerende lodges, imponerende golfbaner og spa, så glemmer man for en stund verdenen udenfor dette lille paradis.

Her bliver I forkælet på højt niveau – og oplever, hvad den kendte skotske gæstfrihed har at byde på.

Vi gør venligst opmærksom på, at programmet er vejledende.

Skotland rejse – Edinburgh, gin og lokal restaurant
Vores første døgn i Skotland er i det vibrerende og smukke Edinburgh, hvor vi bor tæt på the royal mile på det eksklusive Kimpton Charlotte Square Hotel og herfra kan vi udforske byen sammen.

Første aften kører vi til en anden del af byen, hvor vi skal lære mere om ginproduktion på et lokalt gindestilleri og derefter spiser vi middag på en populær og – blandt de lokale – velkendt restaurant, som ligger ned til Water of Leith. Restauranten arbejder med konceptet jord til bord og bruger lokale produkter til at kreere menuerne.

Edinburg Castle og shopping
Morgenen starter med at nyde hotellets skønne morgenmad, samt checke ud af hotellet før vi går ud og oplever mere af den royale side af Edinburgh. Vi går til slottet og får en tour kl. 10, herefter kan vi sammen eller i mindre grupper udforske området omkring slottet og fortsætte til en smule shopping, hvis der er lyst til det. I løbet af eftermiddagen mødes vi tilbage på Kimpton og drager mod Archerfield House.

På Archerfield finder vi os til rette i vores lodges inden vi mødes for at spise i Club House Restaurant.

Archerfield med golf på Fidra og gastropub
Efter en robust, skotsk morgenmad er dagen dedikeret til golf. Denne første dag spiller vi Fidra, den ene af de to links baner som smyger sig igennem landskabet omkring Arhcerfield House.

Efter en god runde er der tid til at få en bid mad, hvis man ønsker det, ellers er der frit slag til at besøge spaen, gå en tur i det fantastiske landskab eller blot hygge og slappe af i vores lodge. Denne aften samles vi for at køre til den charmerende kystby Gullane. Her spiser vi på en gastropub, kendt for sin lækre mad, gode vine og fantastiske stemning.

Golf på Dirleton Links og private dining event
Efter morgenmaden skal vi igen ud at nyde golf spillet. I dag er det den vilde linksbane, Dirleton Links. Her bliver du ét med banen og glemmer alt andet. En sand oplevelse af top skotsk golfbane.

Efter runden, trænger I nok til en smule afslapning. Det vil igen være muligt at besøge spaen, og skulle du ønske at booke en behandling hjemmefra, kan dette også lade sig gøre.

Middagen er et “private dining event” for os i Archerfield House, hvor vi forkæles med cocktails inden middagen.

Besøg i kystby og hjemrejse
Efter morgenmad og check ud, kører vi til North Berwick, hvor der er tid til at gå på opdagelse i den lille kystby inden turen går videre til lufthavnen, hvorfra vi rejser hjem med et eftermiddagsfly.

Golfbanerne

Archerfield Golf, SkotlandFidra banen er en blanding af links og smukke pinjetræer, som giver en følelse af at være helt alene med banen. Her får man en enestående oplevelse af at være i et med sporten.

Dirleton Links er den udfordrende traditionelle skotske Links bane, designet af DJ Russell. Den har alt det en links-bane skal have. Klitterne flettes smukt sammen med banen og tydeliggør de dybe, udfordrende bunkers, som man finder rigeligt af på næsten alle huller.

Endelig afrejsedato oplyses snarest

Afrejse juni 2024
København-Edinburg t/r

Ny rejse til juni 2024. Endelig afrejsedato, indhold, program og pris oplyses snarest.

 

Inkluderet i rejsen:

 • Direkte fly København – Edinburgh t/r, inkl. kuffert & golfbag
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport
 • 1 nat på Kimpton Charlotte Square Hotel, Edinburgh
 • Adgang til pool & sauna på Kimpton
 • 1 x middag på lokal restaurant i Edinburg
 • 1 x morgenmad
 • Guidet tur i Edinburgh
 • 3 nætter på Archerfield Estate
 • 2 x green fees på Archerfield (Fidra & Dirleton Links)
 • 3 x morgenmad
 • Adgang til Fletcher’s Cottage – spaområdet på Archerfield
 • Lokale ture med besøg i landsbyer & shopping
 • 1 x middag på gastropub
 • 1 x middag på Archerfield
 • 1 x private dining event på Archerfield

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Afbestillingsforsikring. Vi henviser til Gouda.
 • Rejseforsikring. Vi henviser til Gouda.
 • Drikkevarer og øvrigt, der ikke er nævnt under inkluderet

 

 • Vi rejser altid af sted i små grupper, og rejsen gennemføres ved deltagelse af min. 10 personer. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer.

Book dit næste eventyr

Udfyld formularen og vi kontakter dig for en snak omkring dine ønsker til rejsen.

15 + 14 =